ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΕΦ 11/2 ΠΑΤΡΑ 12/2

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου  συνεχίζεται η έντονη αγωνιστική δράση για τον ΚΟΥΡΟ. Το σωματείο μας θα  συμμετέχει στους αγώνες κλειστού στίβου σε Πειραιά (ΣΕΦ) και Πάτρα (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ) με  56 αθλητές –αθλήτριες όλων των κατηγοριών!

Πιο συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου στο ΣΕΦ,  4 αγόρια και 4 κορίτσια (γεν. 2008-2009) θα λάβουν μέρος πρώτη φορά σε κλειστό γήπεδο πανελλήνιου επιπέδου, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και την προσπάθεια βελτίωσης των επιδόσεων τους.

Το απόγευμα  της ίδιας μέρας στην ημερίδα Ανδρών-Γυναικών στο ΣΕΦ , το σωματείο θα συμμετάσχει με 3 Άνδρες και 4 Γυναίκες . Οι μεγάλοι αθλητές μας (που όπως έδειξε η ημερίδα στις 28/1 είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση) θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τεστ ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο ίδιο στάδιο την άλλη εβδομάδα!

Στη Πάτρα, στην ημερίδα  των Κ16,Κ18  & Α-Γ ,που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής  στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου , το σωματείο  θα λάβει μέρος με  21 αγόρια και κορίτσια όλων των κατηγοριών ενώ το ίδιο πρωί,  20 μικροί μας αθλητές Κ12 &Κ14  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

https://drive.google.com/file/d/1x1tHSCqlkqK97f_BJSIsHzWVQh0vuQ-v/view?usp=share_link

https://drive.google.com/file/d/1ypmSDteGYzi6qVkR1EwZfewuGRyL6n-k/view?usp=share_link

ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s