ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΑ 22/2

 

«Σάρωσαν» οι αθλητές του Κούρου στην ημερίδα κλειστού στίβου στο Λαδόπουλο

Σάρωσαν κυριολεκτικά οι αθλητές του Κούρου στην ημερίδα κλειστού στίβου στο προπονητήριο του Λαδόπουλου, το Σάββατο 22/2/2020.

Μεγάλη επίδοση και πρώτη θέση  για την Παπανδρεοπούλου Καλλιόπη στο ύψος κορασίδων (1.69μ.), επίδοση που αποτελεί ν.α.ρ ( παλιό 1,65)..Για την  16χρονη αθλήτρια το 1,69 είναι ατομικό ρεκορ τόσο στον κλειστό όσο και στον ανοιχτό στίβο! Πρωτιές  για τις Τσιλιγκιριάν Φωτεινή στα 60μ. ΕΜΠ  9.31, και την κορασίδα  Σώλου  Λυδία που κέρδισε την πρώτη θέση στο μήκος με ν.α.ρ στα 5.01μ. και την πρώτη  θέση στα 60μ.ΕΜΠ (9.80)!

Στην πρώτη θέση, στην κατηγορία ανδρών, βρέθηκαν στα 60μ.ΕΜΠ  ο Ανδρεοσόπουλος Άγγελος (8.49,ν.α.ρ),ο Ζαχαρόπουλος Πάνος στα 60μ. (7.20,ν.α.ρ) αλλά και ο Καΐπης Μιχαήλ στο ύψος, σπάζοντας το φράγμα των 2 μέτρων! Στη συνέχεια ο 19 χρόνος αθλητής  είχε πολύ καλά άλματα στο 2,02.  Στο αγώνισμα του μήκους ανδρών,  ο Ανδρεοσόπουλος Άγγελος κατέλαβε την τρίτη θέση με επίδοση(6.89μ). Στο μήκος γυναικών, η Κωτσοπούλου Στεφανία κέρδισε την πρώτη θέση στο αγώνισμα (5.70μ.) και η Ντουλαπτσή Δάφνη κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα (5.33μ.), αλλά και την δεύτερη θέση στο τριπλούν γυναικών( 12.43μ.) που είναι νέο ατομικο ρεκορ!

Τέλος, ο Νόσατς Σάσα στο μήκος Παίδων κατέλαβε την τρίτη θέση (5.33μ.), ενώ η Γεωργακίλα Δανάη την δεύτερη θέση στο ύψος ΠΚ, με επίδοση 1.30μ.!

Στή φώτο ο Προπονητής Παπανδρεόπουλος  Γιώργος η Αθλήτρια του Κούρου  Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου, η  16χρονη Ποιροζίδη Νικολία   που έκανε μια πολύ καλή επίδοση (5,64) στο μήκος κορασίδων και ο προπονητής της και του Απόλλωνα Πύργου Καίσαρης Διονύσης

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

https://drive.google.com/file/d/1j1QuF62v-KQb18g9OUWhWdkT41RXTPbu/view?usp=sharing

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s