ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ ΔΙΑΘΛΑ

 

Με μια εξαιρετική πρωτοβουλία, την διοργάνωση των αγώνων « Αλέκα Σιούλη 2018», η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡ. ΠΕΛ/ΣΟΥ τίμησε τη μνήμη της προπονήτριας Αλέκας Σιούλη. Το παρών έδωσαν πληθώρα αθλητών, ενώ την ίδια μέρα ολοκληρώθηκαν και τα διαθλά των ΠΠΒ-ΠΚΒ!

Η κορασίδα  Μυρτώ Παπαλαζάρου, σε ένα εντυπωσιακό αγώνα στο μήκος κέρδισε την πρώτη θέση με ν.α.ρ (5.50μ.) και είναι η τρίτη αθλήτρια του Κούρου, που πιάνει το όριο για το παν/νιο πρωτάθλημα. Η επίδοση αυτή, επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντική για την  Παπαλαζάρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παν/νιο πρωτάθλημα συνθέτων το προσεχές καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτη θέση στα 110μ. ΕΜΠ για τον Ανδρεοσόπουλο Άγγελο (15.28) ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παν/νιο πρωτάθλημα εφήβων και παίδων , αλλά και για την Παπανδρεοπούλου Καλλιόπη που κέρδισε, με επίδοση 1.55μ. στο ύψος γυναικών. Δεύτερες θέσεις για την Βομπίρη Κατερίνα στο ύψος γυναικών (1.45μ.) και την Σώλου Λυδία στο δίαθλο ΠΚΒ , ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ζαμπάρας Αλέξανδρος στα 100μ. Ανδρών, ο οποίος με ν.α.ρ (11.70) έφτασε πολύ κοντά στο όριο για το παν/νιο πρωτάθλημα! Στα 400μ. ανδρών οι Μητρόπουλος Νίκος (52.77) και Ζαχαρόπουλος Πάνος (53.34) βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις κατακτώντας την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ ν.α.ρ έκανε και η Νάσια Χριστοδουλοπούλου στα 400μ. γυναικών (1.03.81). Επόμενη συνάντηση των αθλητών, οι αγώνες του προσεχούς Σαββάτου στα «Θώδεια», στο Λουτράκι!

ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

https://drive.google.com/file/d/1ixpmNYWef0dKS9IbDw83BDsc_d-59LdR/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1isFr7hNbg2e9z5vPI048C4V8FZlW9L_f/view?usp=sharing

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s